vrijdag 1 maart 2013

'Silver linings Playbook' by David O. Russell

IK heb genoten van de Amerikaans romantische komedie 'Silver Linings Playbook' geregisseerd door David O. Russel. (naar het gelijknamige boek van Matthew Quick) met o.a. Bradley Cooper, Robert De Niro en Jennifer Lawrence (oscar winnares voor beste vrouwelijke hoofdrol).
"Patrizio Solitano jr. (B. Cooper) heeft een bipolaire stoornis (is dit de nieuwe fashion diagnose ???), maar wordt uit het psychiatrisch ziekenhuis ontslagen en gaat weer bij zijn ouders wonen. Je begint je al direct af te vragen wie hier gek is. Hoewel Patrizio's vrouw Nikki hem niet meer wil zien, is hij ervan overtuigd dat hij zijn leven weer op de rails kan krijgen. Bij een diner bij zijn vriend Ronnie ontmoet hij Ronnies schoonzus, de onlangs weduwe geworden Tiffany Maxwell ( de heerlijke J Lawrence). Patrizio en Tiffany raken bevriend en schijven zich in voor een danscompetitie... ".
Het is allemaal puur genieten en af en toe gezond lachen. Eindelijk nog eens een leuke ontspannen, volwassen intelligente komedie. Zo mogen ze er nog maken. = Aanrader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten